Continuetech, Bizz Solutions en LicentiePro gaan samenwerken

Continuetech en Bizz Solutions gaan samenwerken met LicentiePro om hun kennis over licentieoptimalisatie te benutten voor hun eigen diensten.

Binnen het verband biedt LicentiePro ondersteuning op het gebied van licentiekennis, marketingbegeleiding en kostenoptimalisatie. Het bedrijf verhandelt aangeschafte maar ongebruikte licenties. Daardoor krijgen gebruikte hardwareoplossingen bijvoorbeeld een nieuw leven. Bedrijven begeven zich dan niet in een grijs gebied.

op maat

Continuetech biedt oplossingen voor digitalisering, ICT-projectbeheer en ERP-systemen, terwijl de startup Bizz Solutions expertise biedt op het gebied van infrastructuur, hardware en applicaties.

Het partnerschap tussen Continuetech, Bizz Solutions en LicentiePro streeft volgens de partijen naar het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven die behoefte hebben aan licentie-optimalisatie en circulaire softwareoplossingen. “Door hun respectievelijke krachten en expertise te combineren, belooft dit partnerschap unieke en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan bedrijven die op zoek zijn naar licentie-optimalisatie en circulaire softwareoplossingen”, aldus de aankondiging.

Mobiele versie afsluiten