Cisco introduceert circulaire financiering

Cisco heeft Cisco Green Pay aangekondigd, een betaaloplossing die het circulaire gebruik van Cisco’s duurzame technologieën moet ondersteunen.

Met Cisco Green Pay moeten klanten in staat worden gesteld hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Aan het einde van de levensloop worden de producten kosteloos door Cisco teruggenomen. Het biedt een korting van 5 procent op Cisco-hardware, vijf jaar lang voorspelbare betalingen en gratis terugname van producten. Wanneer de apparatuur wordt geretourneerd, ontvangt de klant een certificaat waarin wordt bevestigd dat de apparatuur in de circulaire economie is opgenomen.

“Environmental, social & corporate responsibility zijn niet alleen verankerd in onze eigen bedrijfspraktijken en producten, maar zijn ook een prioriteit voor onze klanten”, zegt Wendy Mars, EMEAR President, Cisco. “Deze nieuwe betaaloplossing voor duurzame Cisco-technologie biedt onze klanten betrouwbare IT-oplossingen die minder natuurlijke hulpbronnen verbruiken en ervoor zorgen dat zij kunnen profiteren van de nieuwste innovatie.”

Kenmerken Cisco Green Pay
Het financieringsprogramma is beschikbaar voor Cisco’s duurzame technologieën, waaronder Green Meraki, het Cisco IoT-portfolio, smart buildings en Service Provider (SP)-infrastructuur. Klanten kunnen ook Cisco-software en -diensten bundelen. Aan het einde van de levensloop leveren klanten de apparatuur in of hebben ze de optie om met een jaar te verlengen.
Cisco Green Pay vult Cisco’s overige duurzaamheidsinspanningen aan, waaronder de recente introductie van de partner Environmental Sustainability Specialization & Takeback Incentive, en de Send IT Back-app. Het programma moet Cisco’s streven naar 100% productretournering versnellen en ondersteunt Cisco’s doelstelling om in 2040 een netto-nul uitstoot te realiseren.
“Cisco Green Pay introduceert een circulair betaalmodel dat verspilling minimaliseert, waardoor het voor klanten eenvoudiger wordt om een duurzame IT-strategie op te bouwen en hun doelstellingen op het gebied van milieu, maatschappij en governance te bereiken”, zegt Guido Kessler, Cisco Capital EMEA Sales Leader.

Mobiele versie afsluiten