Circularise behaalt ISO-27001-certificering

Circularise, aanbieder van digitale productpaspoorten en software voor massabalansboekhouding, heeft de ISO/IEC 27001:2022 certificering behaald.

ISO 27001 waarborgt dat er robuuste beveiligingscontroles zijn om te beschermen tegen datalekken en informatieveiligheidsrisico’s effectief te beheren, wat de positie van het bedrijf als een vertrouwde partner versterkt. De certificering is toegekend volgt na een audit door Prescient Security LLC. De beoordeling onderzocht de operationele procedures en controles van Circularise over verschillende afdelingen, waaronder IT, Softwareontwikkeling, Informatieveiligheid, HR, Juridisch, en Financiën, evenals de infrastructuur op het Google Cloud Platform (GCP).

Supply chain

De waardering is volgens het Nederlandse bedrijf “een bevestiging van de strikte naleving van Circularise aan de hoogste normen voor informatieveiligheidsbeheer, wat de betrouwbaarheid en transparantie van zijn softwareoplossingen voor supply chain traceability versterkt.”

“De ISO 27001:2022 certificering van Circularise onderstreept onze toewijding aan informatieveiligheid”, aldus Mesbah Sabur, oprichter van Circularise. “Dit valideert niet alleen de robuuste beveiliging die onze softwareoplossingen ondersteunt, maar versterkt ook onze belofte om het vertrouwen van klanten te behouden en voortdurende innovatie te stimuleren.”

Mobiele versie afsluiten