CHG-MERIDIAN ziet IT-lease naar recordhoogte stijgen

CHG-MERIDIAN, de leverancier van oplossingen voor technologiebeheer, heeft het aantal nieuwe leaseovereenlomsten zien stijgen met 29,3 procent.

Daarmee is volgens het bedrijf een recordwaarde van 2,23 miljard euro behaald. De groei wordt toegeschreven aan de stijgende vraag naar alternatieven voor IT-inkopen, vooral in de gezondheidszorg en industrie. Deze leasemodellen vormen voor klanten een aantrekkelijke en duurzame optie om technologieprojecten efficiënt uit te voeren, aldus CHG-MERIDIAN.

Diensten

De portefeuille van beheerde technologische activa steeg met 15,2 procent tot een waarde van 8,95 miljard euro. CHG-MERIDIAN heeft geïnvesteerd in innovatie en kapitaaluitgaven, waaronder de uitbreiding van zijn portefeuille met nieuwe activiteiten, device-now en circulee, naast uitbreidingen in de APAC-regio.

Het bedrijf streeft er naar eigen zeggen naar het toonaangevende bedrijf voor technology2use wereldwijd te worden. Dit door het creëren, financieren en leveren van modellen voor technologiegebruik op wereldschaal, gebaseerd op de principes van de circulaire economie.

Mobiele versie afsluiten