Blancco erg optimistisch over jaarcijfers 2023

Blancco Technology Group verwacht over het boekjaar 2023 resultaten te rapporteren die boven marktverwachting liggen.

Dat meldt Dow Jones Newswires. Binnen alle geografische gebieden doet heeft Blancco de resultaten verbeterd, en de terugkerende inkomsten zijn hoog. Blancco verwacht dat de omzet voor het jaar dat eindigde op 30 juni hoger zal uitkomen dan wat de markt verwacht, omdat de sterke prestaties in de eerste helft van het jaar werden voortgezet in de tweede helft.

Wetgeving

Daarnaast verwacht Blancco dat de operationele winst voor deze periode flink hoger zal zijn dan de huidige prognoses. Hoewel het bedrijf geen specifieke cijfers heeft verstrekt, rapporteerde het een omzet van 39,8 miljoen pond en een operationele winst van 1,9 miljoen pond voor het boekjaar 2022. De aanscherping van de wetgeving rond databescherming en groeiende aandacht voor duurzaamheid zijn goed geweest voor het bedrijf. De sterke prestaties in de eerste helft van het jaar zijn voortgezet in de tweede helft, wat een positieve invloed heeft op de verwachte omzet.

“Met diverse wetgeving op het gebied van gegevensbeveiliging en nu steeds meer aandacht voor duurzaamheid, bevindt Blancco zich in een goede positie om verder te groeien als begunstigde van deze structurele marktstimulansen,” zegt Matt Jones, de CEO van Blancco.

Mobiele versie afsluiten