30 mei: Circulaire-IT Community Netwerk Event over duurzaam beleid en overheidsprojecten

Sprekers van Axians en de Rijksoverheid gaan het komende netwerkevent van Circulaire-IT op 30 mei hun licht schijnen over beleid en duurzame projecten.

Het is alweer het vierde Circulaire-IT Community Netwerk Event dat sinds de oprichting van het platform gehouden wordt. Het evenement groeit gestaag, en dit jaar worden rond de honderd professionals verwacht die te maken hebben met circulaire ICT. Overheidsmedewerkers hebben voor dit event gratis toegang.

Axians en Rijksoverheid

Deze keer zijn de twee sprekers Edwin van Merriënboer -Directeur en Sustainability Ambassadeur bij IT-dienstverlener Axians- en Tieneke Breemhaar -Projectmanager Duurzaamheid bij de Rijksoverheid- de sprekers op het event dat verder vooral in het teken staat van kennisdeling en netwerken.

Edwin zal in zijn presentatie ingaan op het duurzaamheidsbeleid van Axians en hoe de markt daar behoefte aan heeft. Bij Axians is duurzaamheid onderhand verweven in ieder managementsysteem, en daar heeft het bedrijf goede redenen voor die Edwin allemaal zal toelichten.

Tieneke zal spreken over vijftien duurzame ICT-projecten die de Rijksoverheid heeft uitgevoerd. Daarbij zal ze ingaan op de redenen voor deze projecten en de uitdagingen waarvoor de overheid staat.

Aanmelden

Het Circulaire-IT Community Netwerk Event vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn op 30 mei en begint om 12:00. Op het event volgt een borrel. Aanmelden kan via deze link.

Mobiele versie afsluiten