130 professionals op eerste Jaarcongres Circulaire-IT

Het eerste Jaarcongres Circulaire-IT van Luteijnmedia brengt 130 professionals in de IT-waste, ITAD, refurbished hardware, recycling en andere circulaire professionals bijeen op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

circulaire it congres (

Het congres begint op woensdagochtend met keynotes van Harald Tepper, Sr Director Group Sustainability, Global Lead Circular Economy, EcoDesign & ESG Transformation bij Philips, en Augustin Becquet, de voorzitter van Eurefas. Andere sprekers tijdens het event zijn Thomas Husson (Forrester), Stephan Derksen (Renewtech), Navied Tavakolly (KIA CE), Mathieu Sueters (Circular IT Group), Leendert van Houwelingen (NEG-IT), Jeroen Cox (KPN) en Jan Hoogstrate (Free ICT Europe). In hun keynotes en aansluitende paneldiscussies gaan de sprekers in op onderwerpen als Europese wet- en regelgeving, ITAD, producten en andere ontwikkelingen op het gebied van de Circulaire IT.

Circulaire waardeketen

“We hebben een mooie mix van professionals bijeen gebracht”, zegt Eric Luteijn, dagvoorzitter en uitgever van Circulaire-IT.nl. “Er komen mensen uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs. Dat zijn allemaal organisaties die essentieel zijn voor de verdere ontwikkeling van de markt voor duurzaamheid, circulariteit, IT-waste en hergebruik. De complete waardeketen is daarmee vertegenwoordigd.”

Het congres is een van de belangrijkste onderdelen van de nieuw opgezette Circulaire-IT Community. Deze brengt professionals bijeen en informeert hen over alle onderwerpen op het snijvlak van ICT met circulariteit en duurzaamheid.

Mobiele versie afsluiten