Evenement

ITAD Summit 2024

23-07-2024 - 24-07-2024
08:00 - 19:00

Ontdek de snel veranderende trends en technologieën die transformatie in de ITAD-industrie aandrijven. Grijp de kans om in contact te komen met industrie-leiders en leer over baanbrekende zakelijke oplossingen. Ontdek nieuwe manieren om uitdagingen aan te pakken, beslissingen vol vertrouwen te nemen en een effectieve ITAD-leider te worden. Het beste van alles is dat je kunt netwerken met andere deelnemers tijdens onze onmisbare één-op-één ontmoetingen die je van tevoren kunt inplannen.

Welkom op ITAD Summit 2024 in Miami

ITAD Summit is een collaboratief forum, een plek waar je jouw mogelijkheden kunt uitbreiden. Met nieuwe concepten van ITAD tot mobiliteit. ITAD Summit draait om het opschalen van je bedrijf in welke grootte of richting dan ook, door te netwerken met de beste ITAD-professionals ter wereld. ITAD Summit is waar ITAD tot leven komt, waar ideeën tot energie worden gebracht. De sessies tijdens dit evenement behandelen vooruitgangen in technologie, IT-processen en trends die organisaties helpen hun mogelijkheden te vergroten.

Laatste trends in ITAD

Business Strategy: Leer hoe je je kunt voorbereiden op aanstaande veranderingen met DAAS en XAAS. Benut kansen in de ITAD-ruimte. Leer hoe je veelvoorkomende valkuilen in de ITAD- en mobiliteitssectoren kunt vermijden. Sessies zijn afgestemd op CEO’s, Sales Managers en Business Executives die vooruit willen plannen en winstgevendheid willen verhogen.

Mobiliteit: Leer hoe je mobiliteit kunt integreren als winstcentrum in je ITAD-bedrijf. Begrijp de uitdagingen en kansen en hoe je concurrerend kunt blijven. Blijf op de hoogte van de laatste veranderingen van de mobiele providers en hoe je waarde kunt maximaliseren.

Voor wie

ITAD Providers
Mobility Repair Industry
ITAMS
Elektronische Recyclers
Apple Repair Industry
Milieuorganisaties
Fortune 500-bedrijven
Data Destruction Providers
Computer Refurbishers
Groothandels voor Apparatuur

Mis deze unieke kans niet om te leren, te netwerken en je bedrijf te laten groeien op ITAD Summit 2024 in Miami.

Vacatures