Evenement

IT4Kids 10 jaar

30-09-2023
18:00 - 22:00

IT4Kids viert dit jaar tijdens een gala op 30 september haar tienjarige jubileum. Daarmee wordt het een feest met een gouden randje.

Het IT4Kids gala wordt daarom dit jaar extra groots. Het jubileumjaar van IT4Kids zal centraal staan, waarbij plezier het allerbelangrijkste is. De sfeer, het entertainment en het netwerk staan daarbij garant voor een prachtige avond en mooi feest voor alle supporters die IT4Kids een warm hart toe dragen. En daarnaast hopen we op een fantastische opbrengst voor het doel van dit jaar: 10.000 kinderen die financieel of fysiek kwetsbaar zijn een structurele sportkans geven.

De ontvangst, de gala-avond met fantastische veiling-items én de afterparty vinden plaats in het Theater Amsterdam en de avond wordt gepresenteerd door televisiepresentator, producer en acteur Kees Tol. Verder komt er een live optreden van Rolf Sanchez, volgens IT4Kids de latin sensation of the 21 century. De dames van Female Fusion vormen de band van de avond. Daarna komt er een afterpary in de Foyer van Theater Amsterdam.

Purple, Black of Gold package

Iedereen kan tafels voor 10 personen reserveren voor het IT4Kids gala: 10 jaar. Via deze link kom je op de IT4Kids galawebsite en is meer informatie te vinden over de avond, tafelpackages en mogelijkheden tot overnachten. Daarmee wordt ook IT4Kids gesteund. IT4Kids is een stichting met CBF-keurmerk dat afgeschreven hardware van bedrijven inzamelt en de waarde daarvan doneert aan goede doelen die kinderen die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen een duurzame sportkans te geven. Daarnaast werft IT4Kids inkomsten uit netwerkevents, fundraisingevents, campagnes en activaties van bedrijven.

Het doel van IT4Kids is, in het 10e jaar, 10.000 kwetsbare kinderen een structurele sportkans te geven. De stichting is ook op zoek naar bijzondere veilingkavels of loterij-/items. Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen door een mail te sturen naar evelyn.kleij@it4kids.com.

Vacatures